Alleen samen creëer je een mooiere samenleving

 

Heb jij dat nou ook? Na zo'n acht weken thuis gezeten te hebben als gevolg van de intelligente lockdown, niet alleen de muren op je af kwamen, maar ook al die gedachten? En dat je het idee hebt gevat dat je dingen écht anders wilt doen na die hele toestand? Dat je je realiseert dat sommige dingen gewoon geen nut meer hebben? Dat je baan toch niet zo relevant blijkt te zijn? Eindelijk eens wilt doen waar jij energie van krijgt en een mooier leven?

 

Dan is NU is het moment aangebroken om écht door te pakken! Want op maandag 11 mei 2020 zijn de maatregelen tegen het corona virus versoepeld. Zo komt er stap voor stap meer ruimte weer bewegingsruimte in de samenleving en dus ook in jouw leven.  Dit is hét moment om erachter te komen hoe jij je leven nog mooier kunt maken. En ik help je daarbij! 

 

Wat ik jou bied

  • Leren om weer bij je gevoel te komen en daar naar te gaan luisteren en handelen in het belang van een zinvol en mooi leven
  • Professionele begeleiding dat verder gaat dan je brein kan bevatten
  • Volledige aandacht zonder oordeel, zodat jij je op je gemak voelt om naar jezelf te durven kijken
  • Een combinatie van oprechte aanmoediging & feedback
  • De kunst van tussen de regels door luisteren naar wat voor jou belangrijk is 

 

11 mei, een bijzondere datum

Met de versoepeling van de maatregelen is het weer mogelijk om mensen te ontvangen in mijn coachpraktijk. Om dat te vieren, heb ik een speciaal 1+1 aanbod ontwikkeld, want 11 is een meestergetal. In de numerologie geeft het getal 11 onder meer een potentie aan om te groeien naar een hoger bewustzijn. Dit meestergetal staat voor de verbinding met spiritualiteit, het verkrijgen van geestelijke inzichten en het (leren) gebruiken van je intuïtie. Kortom, alles om een mooier, zinvoller en completer leven te creëren is nu voor handen. Dus 11 mei is niet voor niets uitgekozen, denk ik maar zo :-)

 

Dubbel dubbel voordeel

Vul onderstaand inschrijfformulier in om mij te laten weten dat je gebruik wilt maken van twee sessies transformatiecoaching. Je krijgt je de tweede sessie gratis mits je gelijk bij je aanmelding een tweede persoon op geeft die ook daadwerkelijk betaald gebruik maakt van dit 1+1 aanbod. Dus niet alleen voor jou 1+1 voordeel, maar ook nog eens voor die vriend/ vriendin/ echtgenoot/ echtgenote/ buurman/ buurvrouw/ collega/ vul maar in wie jij dit aanbod ook gunt. Dit aanbod geldt niet alleen voor transformatiecoaching, maar ook voor de transformatietraining.  Neem contact op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Hoe meer mensen zich ontwikkelen naar een hoger bewustzijn en gaan leven vanuit hun hart en zingeving, hoe mooier de samenleving wordt.
Alleen samen creëren we een mooiere maatschappij van vertrouwen, liefde, compassie, en samenwerking.

 

Zo werk ik in de anderhalvemetersamenleving

Ik werk met respect voor de maatregelen die het RIVM stelt, wat voor mijn praktijk betekent:
1. We geven elkaar geen hand en vermijden ieder fysiek contact.
2. We doen schoenen uit bij binnenkomst
3. We wassen onze handen bij binnenkomst en we gebruiken alleen papieren tissues om de handen mee te drogen.
4. We houden 1,5 meter afstand in de praktijk ruimte en zo veel mogelijk op de gang.
5. We niezen en hoesten in de binnenkant van de elleboog.
6. We gebruiken papieren zakdoekjes in de praktijkruimte naast de desinfecterende handgel.
7. We spreken alleen fysiek af af als je niet tot een door het RIVM gestelde risicogroep behoort en/of er geen sprake is van klachten, benauwdheid en/of koorts. Indien wel, dan vindt de afspraak alleen online plaats.

Uiteraard, heb je vragen over de toepassing van de maatregelen, neem gerust contact op, zodat we samen zorgdragen voor elkaars
gezondheid. 

 


Contactformulier