Balans & Bewustzijn

 

Herken je het volgende? Weinig puf om dingen te ondernemen? Onrust van alles wat er om je heen gebeurt? Moe van al dat online en op afstand werken? En dat terwijl er nog genoeg werk op je wacht? 

 

Vitaliteit, balans en zelfzorg

Ik merk dat bij veel professionals de rek eruit raakt of er eigenlijk al uit is. Ik heb het over de draagkracht van wat je aankunt, de emotionele en mentale reserves die langzaam opraken en over het niet meer lekker in je vel zitten. In deze roerige tijd is het ontzettend belangrijk om preventief goed voor jezelf te zorgen en je innerlijke rust te bewaken. Volg deze korte individuele workshop en leer hoe je zelf kunt zorgen voor een leven met balans en bewustzijn. Deze online workshop is goed te volgen in het kader van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, welzijn, zelfzorg en bewustwording.

 

Na deze online workshop:

  • Heb je geïnventariseerd waar je op dit moment behoefte aan hebt en hoe je daar op een heilzame manier invulling aan kunt geven.
  • Ben je je bewust van de verschillende bestaansniveaus die allemaal van belang zijn voor balans in je leven.
  • Heb je inzicht in hoe je onbalans diepgaand kunt laten ontwortelen en holistisch herstellen door transformatief te werken.
  • Heb je handvatten en tips gekregen om gebalanceerd te leven en direct toe te passen. Met een aantal ervan oefen je tijdens de workshop. 

 

Praktische informatie
Investeer in balans en bewustzijn en volg deze individuele online sessie.  Deelname bedraagt € 59,75 inclusief btw.

 

Duur: 1,5 uur op individuele online basis
Datum en tijd: Nader te plannen


Aanmelding