Spirituele coaching

Spirituele coaching gaat over het 'hoogste' neurologische niveau, die ook wel missie of spiritualiteit wordt genoemd. Op dit niveau is iemands levensmissie te vinden evenals de betekenis van iemands leven voor het grotere geheel. Ook is dit niveau de verbinding van ieder mens met de universele intelligentie en de universele levensenergie. Op dit niveau vinden reading en healing plaats.

Reading

Met een (orakelkaart)reading kun je inzicht krijgen wat zich in je 'authentieke ik' bevindt. Ik werk samen met de spirituele wereld, die zicht heeft op je gehele (ziele)leven, zodat je inzicht krijgt in levensvragen.

 

Healing

Daarnaast kun je met een energetische healing belemmeringen en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau oplossen. Zo ontstaat ruimte om je eigen potentieel te manifesteren. 

 

Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® 

Ik ben gecertificeerd tot Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® wat betekent dat ik de benodigde workshops en opdrachten vervuld heb en  me in alle opzichten bekwaam getoond heeft om met de engelen te werken. Als Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® ben ik dan ook in getraind om zuiver en egovrij boodschappen van de engelen door te geven.