Spirituele coaching

Spirituele coaching gaat over het 'hoogste' neurologische niveau, waarop op zielsniveau iemands zielsmissie, levensdoel of bestaansrecht te vinden is. Dit niveau heet ook wel spiritualiteit en is de verbinding met het universum en de universele levensenergie. Op dit niveau vind je antwoorden die in je ziel en in je 'authentieke ik' te vinden zijn. Ook vind op dit niveau healing met de universele energie plaats.

Reading

Met een (orakelkaart)reading kun je inzicht krijgen wat zich in je 'authentieke ik' bevindt. Doordat ik bij het geven van een reading samenwerk met de gidsen en engelen in de spirituele wereld - die zicht hebben op je gehele (ziele)leven, los van tijd en ruimte - kun je makkelijker inzicht krijgen in levensvragen en praktischere vragen van alledag.

Healing

Daarnaast kun je met een healing energetische belemmeringen en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau oplossen. Zo ontstaat ruimte om je eigen potentieel te manifesteren. Na een reading of healing kun je in de aanvullende individuele coaching de omslag gaan maken van 'inzicht' naar 'doen'.

 

Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® 

Ik ben gecertificeerd tot Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® wat betekent dat ik de benodigde workshops en opdrachten vervuld heb en  me in alle opzichten bekwaam getoond heeft om met de engelen te werken. Als Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® ben ik dan ook in getraind om zuiver en egovrij boodschappen van de engelen door te geven.