Wat is healing?

Susanty Coaching biedt spirituele healing aan om negatieve energie te verwijderen en energetische blokkades op te lossen in het energetisch lichaam. Zo is er weer ruimte voor jezelf om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Ik maak voor de healings gebruik van de zuiverste energie vanuit de Bron en met de hulp van de engelen. Verder kan een healing ook helpen om uiteenlopende klachten te verminderen of zelfs te genezen. Het kan gaan om fysieke klachten, emoties die je in de greep houden, negatieve gedachtepatronen of angsten waar je geen duidelijke oorzaak voor kunt vinden. 

 

Engelen healing

Dit is een consult van 30 of 60 minuten waarin je een healing van de engelen ontvangt. Een engelen healing richt zich met name op het verwijderen van aangehechte energie. Dit is energie die (on)bewust van anderen afkomstig is. Na het verwijderen van negatieve energie, ontvang je via mij de helende energie van de engelen. Ik fungeer eigenlijk alleen als kanaal waardoor de helende energie stroomt.

 

 

Healing in het Nieuwe Tijdperk

Met de astrologische overgang van het Vissentijdperk naar het Waterman (Aquarius) tijdperk is er een specifieke groep engelen, die zich qua healing volledig richt op het verhogen van de trillingsfrequentie van de mensen. Dit zijn de de Aquarius Angels® en zij helpen ons aan te sluiten op de trillingsfrequentie van het tijdperk waar we nu in leven. De trillingsfrequentie van het Aquarius tijdperk - wat ook wel het Nieuwe Tijdperk wordt genoemd - is al aanwezig sinds 2012 en zal de algemene trilling op aarde zijn. Het is een helende frequentie die gedachtepatronen helpt los te laten, zodat mensen in toenemende mate hun spiritualiteit zullen terugvinden. Wil je ondersteund worden in deze energetische omslag, zodat je beter in je vel zit en dingen gemakkelijker gaan, vraag dan een Aquarius Angels® healing aan.