Wat is een reading?

In een reading kun je vragen stellen over je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarnaast stellen mensen ook veel vragen over hun carrière, emotionele gezondheid, financiën, belangrijke beslissingen, omgaan met vervelende ervaringen, relaties en vriendschappen. Ook komen mensen naar een reading om in het algemeen richting te krijgen in hun leven of gewoon vanuit nieuwsgierigheid. Het bijzondere aan een spirituele reading is dat inzicht en advies vanuit de spirituele wereld - letterlijk vanuit een hoger perspectief - je een breder beeld geeft van de situatie. Zo kun je beter keuzes maken.

 

Je kunt het vergelijken met wandeling in een doolhof waarin je zelf niet ziet welke kant je uit moet om naar de uitgang te komen. Door boven de doolhof uit te steken, dus naar jouw situatie te laten kijken vanuit het hoger perspectief van de spirituele wereld en door je door hen te laten leiden, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Zo kun je zelf als wandelaar in het doolhof makkelijker keuzes maken om links of rechts af te slaan en te lopen naar de voor jou best passende uitkomst.

 

In een reading stem ik me af op jouw 'authentieke ik' (Hoge Zelf), het energieveld (aura) en werk ik samen met de gidsen en engelen in de spirituele wereld. Bij een kaartreading maak ik gebruik van orakelkaarten. Zo breng ik de inzichten voor je in beeld ter ondersteuning van de antwoorden die ik ontvang. Ook kun je kiezen voor een directe channeling, wat betekent dat ik de antwoorden doorgeef vanuit je authentieke ik zonder gebruik te maken van orakelkaarten. Het voordeel daarvan is dat je niet gebonden bent aan het stramien van een kaartlegging. Kijk voor meer informatie over  (kaart)readings bij: