Engelen jaarreading

In een jaarreading ontvang je via orakelkaarten inzicht en adviezen vanuit je authentiek ik en van de engelen over wat je het aankomend jaar kunt verwachten. Een jaarreading wordt vaak aangevraagd voor bijzondere momenten in het leven, zoals Kerst, Nieuwjaar, een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuwe relatie, een jubileum of een voor jou bijzondere datum.

 

Zoals iedere boodschap van de engelen, geven de engelen je inzicht in de best mogelijke optie. Net zoals bij iedere reading is het aan jou welke keuzes je maakt. Dat bepaalt of en welke inzichten en adviezen daadwerkelijk tot manifestatie komen. Je kunt om een algemene jaarreading vragen, waarin je open het jaar bekijkt. Ook kun je met betrekking tot een specifiek thema een jaarreading vragen, zoals 'wat heeft aankomende jaar voor mij te bieden als het om werk gaat?'

 

In de engelen jaarreading sessie van 1 uur krijg je inzicht in de 12 eerstvolgende maanden. Als je wenst, kun je ook een uitbreiding vragen van de sessie om extra inzichten en verdieping te ontvangen per maand. In dat geval duurt de sessie 2 uur.