Transformatie coaching

Wil je leren om keuzes te maken die écht bij je passen? Wil je graag leven vanuit je hart? Ik kan je begeleiden en coachen in dit transformatieproces van persoonlijke ontwikkeling. Transformatiecoaching zit tussen niveau van spirituele coaching en lifecoaching in. In de logische niveaus van Bateson ligt transformatiecoaching tussen het niveau van missie/spiritualiteit en identiteit in. In een transformatief coachtraject ben je intensief bezig om ruimte te maken voor je 'authentieke ik'. Je leert zelfreflectie vanzelfsprekend te maken, evenals de rust en de stilte op te zoeken om je 'authentieke ik' te kunnen verstaan en te horen wat je hart je in geeft. De taal van het hart gaat over liefde, vertrouwen, aandacht, inspiratie, creativiteit, dankbaarheid, stilte, intuïtie en bezieling. Hoe mooi is het, als je vanuit deze energie je leven kunt vormgeven?

 

De ervaring leert dat dit echt een weg is van het opruimen van blokkades en belemmeringen. Je maakt de transformatie van 'allerlei gedachten over hoe je zou moeten zijn' naar 'zijn wie je écht bent en doen wat echt bij je past'. Het betekent dat je loskomt van alle 'etiketten' en conditioneringen die je in het leven hebt opgedaan om uit te komen bij wie jij authentiek als mens bent. Om van daaruit keuzes te maken die écht bij jou horen.

 

Een transformatief coachtraject is er al vanaf 3 sessies van ieder twee uur. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gratis telefonische intake.

 

"The two most important days in your life are the day that you are born and the day you find out why"

- Mark Twain -