Transformatie coaching

Wil je leren om keuzes te maken die écht bij je passen? Wil je graag leven vanuit je hart? Ik kan je begeleiden en coachen in dit transformatieproces van persoonlijke ontwikkeling. Transformatiecoaching zit tussen niveau van spirituele coaching en lifecoaching in. In de neurologische niveaus van Bateson ligt transformatiecoaching tussen het niveau van missie/spiritualiteit en identiteit in. In een transformatief coachtraject ben je intensief bezig om ruimte te maken voor je 'authentieke ik'. Je leert zelfreflectie vanzelfsprekend te maken, evenals de rust en de stilte op te zoeken om je 'authentieke ik' te kunnen verstaan en te horen wat je hart je in geeft. De taal van het hart gaat onder meer over liefde, vertrouwen, aandacht, inspiratie, creativiteit, dankbaarheid, stilte, intuïtie en bezieling. Hoe mooi is het, als je vanuit deze energie je leven kunt vormgeven?

 

De ervaring leert dat dit echt een weg is van het opruimen van blokkades en belemmeringen. Je maakt de transformatie van 'allerlei gedachten over hoe je zou moeten zijn' naar 'zijn wie je écht bent en doen wat echt bij je past'. Het betekent dat je loskomt van alle 'etiketten' en conditioneringen die je in het leven hebt opgedaan om uit te komen bij wie jij authentiek als mens bent. Om van daaruit keuzes te maken die écht bij jou horen.

"The two most important days in your life are the day that you are born and the day you find out why"

- Mark Twain -

Lichter Leven programma
Transformatiecoaching volgt het Lichter Leven programma. Met Lichter Leven wordt bedoeld dat je zoveel mogelijk leert los te laten wat niet meer van jou is. We noemen dat ook wel 'helen' van bijvoorbeeld 
stress, emotionele blokkades of fysieke ongemakken. We gaan daarvoor terug naar de bron van waar uit dergelijke klachten ontstaan.  Met Lichter Leven kun je meer genieten van het leven, je maximale potentieel manifesteren en je levenservaring optimaliseren.  Lichter Leven vergroot je bewustzijn en brengt je gelijkmoedigheid, (zelf)liefde, gelukzaligheid en wijsheid. Een volledig transformatiecoachingstraject bestaat uit tien individuele sessies van ieder zo'n 2 uur en is ook al mogelijk vanaf 3 individuele sessies.

 

Op Instagram of Facebook gezien: Lichter Leven in 2020

Over een aantal weken is het al zo ver, dan is het 01-01-2020. Een symbolische datum om te starten met lichter leven: loslaten wat niet meer van jou is en jezelf transformeren naar wie je authentiek bent. Speciaal voor 2020 bied ik één deelnemer of deelneemster het Lichter Leven programma van tien individuele sessies van zo'n 2 uur aan voor het symbolische bedrag van 20,20 euro per uur (excl. btw). Neem snel contact op als je voor deze aanbieding in aanmerking wilt komen. Ik stuur je voorafgaand het gratis intakegesprek een intakeformulier om in te vullen. In het gesprek maken we nader kennis met elkaar en bespreek ik graag de mogelijkheden met je.