Transformatietraining Leef je Mooiste Leven!

 

Merk je dat je niet meer lekker in je werk zit? Merk je dat je niet zoveel energie mee krijgt van de dingen die je doet? Voel je dat het tijd is om dichterbij jezelf te willen komen? En keuzes te maken die bij je passen? Volg dan deze Transformatietraining " Leef je mooiste leven". 

 

Het doel van deze Transformatietraining is om een levenswijze eigen te maken die je in staat stelt om op tien levensgebieden dankbaarheid, geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor jezelf, zodat jij je mooiste leven leeft. En dat is niet alleen gunstig voor jezelf, maar zeker ook voor de mensen om je heen en de maatschappij waaraan jij bijdraagt. De transformatietraining helpt je in het ontwikkelproces om dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te gaan benutten. De Transformatietraining is daarom goed te volgen in het kader van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie.

 

Wat het je onder meer oplevert: 

  • Ontdekken wie je bent
  • Inzicht in hoe je comfortzone functioneert en hoe je hiermee kunt omgaan
  • Krachtiger worden en veerkracht ontwikkelen
  • Zo veel mogelijk uit je leven te halen door te werken met je onderbewustzijn en creatie technieken
  • Genieten van het leven door te leven in het nu en compassie, begrip te ontwikkelen in relaties met anderen
  • Efficiënte zelfhulp technieken om pijnstukken en angsten te verwerken
  • Zelfreflectie en zelfbewustzijn te ontwikkelen
  • Levenspassie, wensen, dromen en verlangens creëren en deze leren omzetten naar het bereiken van doelen

 

 

"Elke reis begint met de eerste stap"

- Mahatma Gandhi - 

 

Vier pijlers

De Transformatietraining rust op vier pijlers, te weten bewustzijnsgroei, authenticiteit, het ontdekken van je zielsmissie en het manifesteren van je passies. Met deze pijlers leer je je passie te leven in geluk en wijsheid en tegelijkertijd eigenaar te kunnen zijn over je innerlijke wereld. Dit zorgt ervoor dat je een 'verlicht' leven kunt leiden.

 

Vier bestaanslagen

De 20 weekse training helpt je om in balans te komen op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele  bestaanslagen van de mens door praktische handvatten en thuisopdrachten gelijk in de dagelijkse praktijk te gaan toepassen. Ter ondersteuning van je ontwikkelproces word je geadviseerd om een aantal inspirerende en verdiepende boeken te lezen over persoonlijke bewustwording, het veranderend bewustzijn van de maatschappij en het manifesteren van je werkelijkheid. Tenslotte beoefen je gedurende de Transformatietraining op eigen gelegenheid een sport, volg je yogalessen en ontwikkel je de gewoonte om te gaan mediteren. Zo breng je body, mind and soul in optimale staat om je mooiste leven te leven. Na afloop van het coachprogramma heb je alles in handen om zelf een lichter leven voor te zetten.

 

Meer weten? 

De Transformatietraining bestaat uit 10 individuele sessies verspreid. Voor meer informatie en (in company) mogelijkheden voor organisaties, neem gratis en vrijblijvend contact op.