Lian vertelt over de transformatietraining "Leef je mooiste  leven!"

"In mijn ondernemerschap had ik het gevoel dat ik heel erg mijzelf was kwijtgeraakt en vond ik het lastig zelf te bepalen wat nou écht bij mij past. Ik voelde dat ik veel meer uit mijzelf als persoon én ondernemer kon halen maar ik liep enorm rondjes in mijn eigen hoofd.

Ik ben iemand die ontzettend analytisch is ingesteld. Als coach is dat een kwaliteit die goed van pas komt. Maar als het aankomt op jezelf coachen, is het toch fijn om een spiegel geboden te krijgen.

Ik was al bekend met verschillende vormen van therapie en coaching maar ik was bewust op zoek naar iemand die mij kon helpen een laag voorbij mijn bewuste denken te gaan. Om met mij aan de slag te gaan met de onbewuste blokkades.

Daarom besloot ik om de transformatietraining Leef je Mooiste Leven bij Susanty te starten. Susanty weet in haar coaching de kennis en informatie heel concreet en toegankelijk te maken. Ik voelde mij vanaf het eerste contact met Susanty op mijn gemak. 

Tijdens het traject zijn er zoveel kwartjes gevallen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Ik durf nu te stellen dat ik weer in balans ben met mijzelf en ik heb de tools in handen om, op momenten dat ik die balans even kwijt ben, mijzelf weer te herpakken." 


Over de transformatietraining

 

We bevinden ons op dit moment in een bijzondere tijd. Een deel van het dagelijks leven staat op een bepaalde manier stil. Maar tegelijkertijd gebeurt er nu zoveel. Misschien merk je het zelf bewust of voel je ergens dat er van alles gaande is.  Merk je dat je niet meer lekker in je werk zit? Merk je dat je niet zoveel energie mee krijgt van de dingen die je doet? Voel je dat het tijd is om dichterbij jezelf te willen komen? En keuzes te maken die bij je passen? Volg dan deze Transformatietraining " Leef je mooiste leven". 

 

Het doel van deze Transformatietraining is om je te helpen lichter te leven door een levenswijze eigen te maken die je in staat stelt om op tien levensgebieden dankbaarheid, geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor jezelf, zodat jij je mooiste leven leeft. En dat is niet alleen gunstig voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de maatschappij waaraan jij bijdraagt. De transformatietraining helpt je gedurende het ontwikkelproces om dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te gaan benutten. De Transformatietraining is daarom goed te volgen in het kader van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en zelfrealisatie.

 

Wat het je onder meer oplevert: 

 • Ontdekken wie je bent door zoveel mogelijk conditioneringen los te laten
 • Inzicht in wie je bent en de kracht van gedachten
 • Behouden van je emotionele balans
 • Omgang met anderen en wat je van anderen kunt leren in relaties met vrienden, collega's, partner en familie
 • Je authentieke zelf in beeld brengen met bijbehorende wensen, verlangens en passies
 • Ervaring van je werkelijke zelf vanuit spiritueel perspectief
 • Hoe je dromen, wensen en verlangens kunt omzetten in concrete doelen en die te gaan bereiken
 • Hoe je comfortzone functioneert en hoe je hiermee kunt omgaan
 • Krachtiger worden en veerkracht ontwikkelen
 • Zo veel mogelijk uit je leven te halen door te werken met je onderbewustzijn en creatie technieken
 • Genieten van het leven door te leven in het nu en compassie, begrip te ontwikkelen in relaties met anderen
 • Efficiënte zelfhulp technieken om ook na de training pijnstukken en angsten te verwerken
 • Zelfreflectie en zelfbewustzijn te ontwikkelen
 • Een dreambook dat je zelf samenstelt als samenvatting van je transformatietraining en waarin je je tools, levensprocessen, passies, doelen borgt om je op te blijven focussen na de transformatietraining.

 

Vier pijlers

De Transformatietraining rust op vier pijlers, te weten bewustzijnsgroei, authenticiteit, het ontdekken van je zielsmissie en het manifesteren van je passies. Met deze pijlers leer je je passie te leven in geluk en wijsheid en tegelijkertijd eigenaar te kunnen zijn over je innerlijke wereld. Dit zorgt ervoor dat je een 'verlicht' leven kunt leiden.

 

 

"Elke reis begint met de 

eerste stap"

- Mahatma Gandhi -

 

Vier bestaanslagen

De transformatietraining helpt je om in balans te komen op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaanslagen van de mens. In de training krijg je niet alleen toegang tot de wijsheden van diverse moderne spirituele meesters, maar ook praktische handvatten en thuisopdrachten om tussen de trainingsdagen door het geleerde in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Ter ondersteuning van je ontwikkelproces word je geadviseerd om een aantal inspirerende en verdiepende boeken te lezen over persoonlijke bewustwording, het veranderend bewustzijn van de maatschappij en het manifesteren van je werkelijkheid.

Tenslotte beoefen je gedurende de transformatietraining op eigen gelegenheid een sport, volg je yogalessen en ontwikkel je de gewoonte om te gaan mediteren. Zo breng je body, mind, emotions and soul'  in optimale staat om je mooiste leven te leven. Na afloop van het coachprogramma heb je alles in handen om zelf je mooiste leven voor te zetten.


Doe ook mee!

 

Volg de training in een groep

De Transformatietraining in groepsverband vindt plaats op 5 vrijdagen (ochtend en middag) in Utrecht.

 • Data: vrijdag 20 november 2020, vrijdag 18 december 2020, vrijdag 15 januari 2021, 12 februari 2021 en vrijdag 12 maart 2021.
 • Cursustijd: 09.00-17.00 uur.
 • Waar: Locatie in Leidsche Rijn in Utrecht, dichtbij snelweg A2 gelegen, gratis parkeren en al in 10 minuten met de bus vanaf Utrecht CS bereikbaar.
 • Investering: € 1249,- per persoon inclusief welkomstcadeautje, werkboek, lunch, thee & wat lekkers gedurende de dag en btw.
 • Groepsgrootte: 5-9 deelnemers, al vanaf 5 deelnemers gaat de training door, waarbij we uiteraard rekening houden met de corona maatregel van 1,5 meter afstand. 

 

Of liever individueel?

De transformatietraining bestaat uit 10 individuele sessies van ieder 2,00 uur over een periode van zo'n 20 weken en worden samen met je afgestemd. De training kan zowel offline als (in een combinatie met) online aangeboden worden.

 • Data: in overleg samen te bepalen
 • Waar: Praktijkruimte Susanty Coaching, gratis parkeren en al in 10 minuten met de bus vanaf Utrecht CS bereikbaar.
 • Investering: € 2419,- per persoon inclusief welkomstcadeautje, werkboek, thee & wat lekkers en btw.

 


Kennismaken?

Heb je interesse in de transformatietraining en wil je graag meer weten over het programma of de (in company) mogelijkheden voor organisaties, neem dan contact met mij op via het inschrijfformulier.