Gratis healing op afstand -  maandag 3 mei  2021 om 21.30 uur 

 

Wat is spirituele healing?

Spirituele healing helpt om je weer in balans te komen, doordat de energie van de spirituele wereld helpt jouw zelfhelend vermogen te herstellen. Als dat voldoende hersteld is, volgt healing op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau. Healing zorgt ervoor dat energie beter door je energetisch lichaam stroomt. En dit helpt je weer om beter bij eigen essentie te komen.

 

Healing als zelfzorg
Om healing te willen ontvangen, hoef je niet ziek te zijn. Healing draagt bij aan energetische zelfzorg. Susanty Coaching ziet zelfzorg als een belangrijk onderdeel van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Dat is ook de reden dat Susanty Coaching dit eenmaal per maand gratis aanbiedt. 

 

Wat merk je van een healing?
Wanneer je healing ontvangt, kun je tintelingen, warmte of kou voelen. Echter, dat hoeft niet per sé en ook niet direct tijdens de healing zelf. Sommige mensen merken er niets van of pas na de healing. Maak je geen zorgen, de energie doet z'n werk wel. 

 

Meld je aan voor de eerstvolgende gratis healing
De reden dat je je digitaal aanmeldt voor de gratis healing op afstand is dat Susanty Coaching net als de spirituele wereld jouw vrije wil respecteert. Dat betekent dat alleen spirituele healing wordt gegeven met jouw toestemming.

 

Let op, healing is absoluut geen vervanger voor een dokter/medisch specialist of psycholoog, maar is altijd aanvullend en ondersteunend aan eventuele behandelingen in de reguliere (geestelijke) gezondheidszorg. Daarnaast ben je altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

 

Mis geen healings meer!

Op Susanty Coaching's Facebook en op Instagram worden de maandelijkse en gratis healings aangekondigd. Heb je behoefte aan extra spirituele healing, dan kun je tegen betaling aanvullende sessies boeken via het inschrijfformulier.


Aanmelding voor gratis spirituele healing op afstand