Lichter Leven transformatieprogramma

 

We bevinden ons op dit moment in een roerige tijd. Een deel van het dagelijks leven staat op een bepaalde manier stil. Maar tegelijkertijd gebeurt er nu zoveel. Wil je in deze transformerende tijd:

 • Goed voor jezelf blijven zorgen, door te werken aan je vitaliteit en veerkracht 
 • Ontdekken wie je werkelijk bent en je passies vinden
 • Je eigen werkelijkheid creëren en je passies manifesteren 
 • Tools voor een lichter, gelukkiger en authentieker leven

 

Volg dan deze Transformatietraining Lichter Leven. Het doel van deze Transformatietraining Lichter Leven is om je te helpen lichter te leven door een levenswijze eigen te maken die je in staat stelt om op tien levensgebieden dankbaarheid, geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor jezelf, zodat jij je mooiste leven leeft. Ook in deze tijd. En dat is niet alleen gunstig voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen en de maatschappij waaraan jij bijdraagt. 

 

De transformatietraining Lichter Leven helpt je gedurende het ontwikkelproces om dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te gaan benutten. De Transformatietraining Lichter Leven is daarom goed te volgen in het kader van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en zelfrealisatie.

 


Wat het je onder meer oplevert: 

 • Ontdekken wie je bent door zoveel mogelijk conditioneringen los te laten
 • Inzicht in wie je bent en de kracht van gedachten
 • Behouden van je emotionele balans
 • Omgang met anderen en wat je van anderen kunt leren in relaties met vrienden, collega's, partner en familie
 • Je authentieke zelf in beeld brengen met bijbehorende wensen, verlangens en passies
 • Ervaring van je werkelijke zelf vanuit spiritueel perspectief
 • Hoe je dromen, wensen en verlangens kunt omzetten in concrete doelen en die te gaan bereiken
 • Hoe je comfortzone functioneert en hoe je hiermee kunt omgaan
 • Krachtiger worden en veerkracht ontwikkelen
 • Zo veel mogelijk uit je leven te halen door te werken met je onderbewustzijn en creatie technieken
 • Genieten van het leven door te leven in het nu en compassie, begrip te ontwikkelen in relaties met anderen
 • Efficiënte zelfhulp technieken om ook na de training pijnstukken en angsten te verwerken
 • Zelfreflectie en zelfbewustzijn te ontwikkelen
 • Een dreambook dat je zelf samenstelt als samenvatting van je transformatietraining en waarin je je tools, levensprocessen, passies, doelen borgt om je op te blijven focussen na de transformatietraining.

 


Lian vertelt over de Transformatietraining Lichter Leven

"In mijn ondernemerschap had ik het gevoel dat ik heel erg mijzelf was kwijtgeraakt en vond ik het lastig zelf te bepalen wat nou écht bij mij past. Ik voelde dat ik veel meer uit mijzelf als persoon én ondernemer kon halen maar ik liep enorm rondjes in mijn eigen hoofd.

Ik ben iemand die ontzettend analytisch is ingesteld. Als coach is dat een kwaliteit die goed van pas komt. Maar als het aankomt op jezelf coachen, is het toch fijn om een spiegel geboden te krijgen.

Ik was al bekend met verschillende vormen van therapie en coaching maar ik was bewust op zoek naar iemand die mij kon helpen een laag voorbij mijn bewuste denken te gaan. Om met mij aan de slag te gaan met de onbewuste blokkades.

Daarom besloot ik om de transformatietraining Lichter Leven bij Susanty te starten. Susanty weet in haar coaching de kennis en informatie heel concreet en toegankelijk te maken. Ik voelde mij vanaf het eerste contact met Susanty op mijn gemak. 

Tijdens het traject zijn er zoveel kwartjes gevallen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Ik durf nu te stellen dat ik weer in balans ben met mijzelf en ik heb de tools in handen om, op momenten dat ik die balans even kwijt ben, mijzelf weer te herpakken." 


Vier pijlers

De Transformatietraining Lichter Leven rust op vier pijlers, te weten bewustzijnsgroei, authenticiteit, het ontdekken van je zielsmissie en het manifesteren van je passies. Met deze pijlers leer je je passie te leven in geluk en wijsheid en tegelijkertijd eigenaar te kunnen zijn over je innerlijke wereld. Dit zorgt ervoor dat je een 'verlicht' leven kunt leiden.

 

 

"Elke reis begint met de 

eerste stap"

- Mahatma Gandhi -

 

Vier bestaanslagen

De transformatietraining Lichter Leven helpt je om in balans te komen op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele bestaanslagen van de mens. In de training krijg je niet alleen toegang tot de wijsheden van diverse moderne spirituele meesters, maar ook praktische handvatten en thuisopdrachten om tussen de trainingsdagen door het geleerde in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Ter ondersteuning van je ontwikkelproces word je geadviseerd om een aantal inspirerende en verdiepende boeken te lezen over persoonlijke bewustwording, het veranderend bewustzijn van de maatschappij en het manifesteren van je werkelijkheid.

Tenslotte beoefen je gedurende de transformatietraining op eigen gelegenheid een sport, volg je yogalessen en ontwikkel je de gewoonte om te gaan mediteren. Zo breng je 'body, mind, emotions and soul' in optimale staat voor een vitaal een veerkrachtig leven. Na afloop van het coachprogramma heb je alles in handen om zelf een lichter leven voort te zetten.


Start met Lichter Leven en meld je vandaag nog aan!

 

De transformatietraining bestaat uit 10 individuele sessies van ieder 2,00 uur over een periode van zo'n 20 weken en worden samen met je afgestemd. De training wordt online aangeboden.

 • Data: in overleg samen te bepalen.
 • Investering: neem contact op voor de tarieven per persoon of in groepsverband, het tarief is inclusief intakegesprek, werkboek en btw.

Kennismaken?

Heb je interesse in de transformatietraining Lichter Leven en wil je graag meer weten over het programma, neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op via het inschrijfformulier.