Lichter Leven coachprogramma

 

Merk je dat je niet meer lekker in je werk zit? Merk je dat je niet zoveel energie mee krijgt van de dingen die je doet? Voel je dat het tijd is om dichterbij jezelf te willen komen? En keuzes te maken die bij je passen? Volg dan het Lichter Leven coachprogramma.

 

Het doel van het Lichter Leven coachprogramma is om een levenswijze eigen te maken die je in staat stelt om "een dankbaar leven van geluk, gezondheid, voorspoed en overvloed te creëren voor jezelf en voor de mensen om hen heen", zoals dat zo mooi verwoord staat in het prachtige werkboek dat je bij het coachprogramma ontvangt. Een lichter leven draagt bij aan het ontwikkelproces om dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te gaan benutten.  Het Lichter Leven programma is daarom goed te volgen in het kader van duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvraagstukken.

 

Wat het je onder meer oplevert: 

  • Ontdekken wie je bent
  • Inzicht in hoe je comfortzone functioneert en hoe je hiermee kunt omgaan
  • Krachtiger worden en veerkracht ontwikkelen
  • Zo veel mogelijk uit je leven te halen door te werken met je onderbewustzijn en creatie technieken
  • Genieten van het leven door te leven in het nu en compassie, begrip te ontwikkelen in relaties met anderen
  • Efficiënte zelfhulp technieken om pijnstukken en angsten te verwerken
  • Zelfreflectie en zelfbewustzijn te ontwikkelen
  • Levenspassie, wensen, dromen en verlangens creëren en deze leren omzetten naar het bereiken van doelen

 

 

"Elke reis begint met de eerste stap"

- Mahatma Gandhi - 

Vier pijlers

Het Lichter Leven programma rust op vier pijlers, te weten bewustzijnsgroei, authenticiteit, het ontdekken van je zielsmissie en het manifesteren van je passies. Met deze pijlers leer je je passie te leven in geluk en wijsheid en tegelijkertijd eigenaar te kunnen zijn over je innerlijke wereld. Dit zorgt ervoor dat je een 'verlicht' leven kunt leiden.

 

Vier bestaanslagen

Het programma helpt je om in balans te komen op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele  bestaanslagen van de mens door praktische handvatten en thuisopdrachten gelijk in de dagelijkse praktijk te gaan toepassen. Ook sport, yoga en meditatie behoort hiertoe evenals het lezen van een aantal inspirerende boeken over persoonlijke bewustwording, het veranderend bewustzijn van de maatschappij en het manifesteren van je werkelijkheid.  Dit alles helpt je om na afloop van het coachprogramma een lichter leven zelf voor te zetten.

 

Meer weten? 

Het Lichter Leven programma bestaat uit 10 individuele sessies van ieder 2 uur (of 5 sessies van ieder 4 uur) verspreid over een aantal maanden. Voor meer informatie, mogelijkheden voor organisaties en individuen, data en prijzen, neem vrijblijvend contact op.