Engelenhealing

 

Engelenhealing helpt om negatieve energie te verwijderen en energetische blokkades op te lossen in het energetisch lichaam. Het kan gaan om fysieke klachten, emoties die je in de greep houden, negatieve gedachtepatronen of angsten waar je geen duidelijke oorzaak voor kunt vinden. Negatieve energie is vaak aangehechte energie. Dit is energie die (on)bewust van anderen afkomstig is. 

 

We maken gebruik van dezelfde energie als van een spirituele healing en vragen de engelen ter ondersteuning. Na het verwijderen van negatieve energie, wordt je energiesysteem aangevuld met universele helende energie. Een engelenhealing helpt om uiteenlopende klachten te verminderen en je terug te brengen in je authentieke staat van zijn. Zo is er weer ruimte voor jezelf om te werken aan persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei. In een consult van 30 of 60 minuten verwijder ik aangehechte energie. Dit is energie die (on)bewust van anderen afkomstig is. Nadat negatieve energie is verwijderd, ontvang je de helende universele energie.

 

Consult 30 minuten
In een consult van 30 minuten behandel ik het volgende: 

  • Het verwijderen van negatieve energie ophopingen en blokkades, veroorzaakt door entiteiten
  • Het verwijderen van negatieve en giftige energieën in je lichaam, die allerlei pijnlijke klachten kunnen veroorzaken.
  • Het snijden van energiekoorden. Deze ontstaan in het contact met andere mensen. Dat kan zowel in fysieke ontmoetingen als in communicatie op afstand, zoals in het e-mailverkeer. Het is in die zin onvermijdelijk dat je energiekoorden met anderen maakt. Wat vervelend is aan deze energiekoorden is dat ze altijd angst bevatten. Angst van de ander waar jij niets aan hebt, maar die wel van invloed is op jouw welzijn.
  • Het versterken en vullen van je energetisch veld (aura).

 

Consult 60 minuten

In een consult van 60 minuten ontvang je naast bovenstaande ook de volgende healings:

  • Het verwijderen van negatieve energie als gevolg van tegen jou gerichte jaloezie en boosheid. Dit kan fysieke klachten veroorzaken.
  • Het balanceren van karma. Karma omvat levenslessen en is bepalend voor wat je uitzendt en terugkrijgt. Dit kunnen ook levenslessen zijn uit vorige levens en die in je huidige leven nog op verschillende manieren een belemmering vormen.
  • Het reinigen en balanceren van je chakra's, zodat de energie weer vlot door je lichaam stroomt. 

 

Kijk ook bij reviews naar de ervaring van anderen met een engelenhealing of lees deze blog voor meer informatie over engelen. 

 

Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® 

 

Ik ben gecertificeerd tot Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® wat betekent dat ik de benodigde workshops en opdrachten vervuld heb en me in alle opzichten bekwaam getoond heeft om met de engelen te werken in het kader van spirituele coaching. Als Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® ben ik dan ook in getraind om zuiver en egovrij boodschappen van de engelen door te geven.