Wat is een engelen (kaart)reading?

 

In een (kaart)reading of e-reading kun je vragen stellen over je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook komen mensen naar een reading om in het algemeen richting te krijgen in hun leven of gewoon vanuit nieuwsgierigheid. Het bijzondere aan een spirituele reading is dat inzicht en advies vanuit een hoger perspectief je een breder beeld geeft van de situatie. Zo kun je beter keuzes maken.

 

Onderwerpen waarvoor je een reading kunt ontvangen, zijn bijvoorbeeld: 

  • Hun carrière
  • Emotionele gezondheid
  • Financiën
  • Belangrijke beslissingen
  • Het omgaan met vervelende ervaringen
  • Relaties en vriendschappen
  • Het verloop van een aankomend jaar bij bijzondere momenten, zoals Kerst, Nieuwjaar, een verjaardag, een nieuwe baan, een nieuwe relatie, een jubileum of een voor jou speciale datum.

 

Een reading kun je vergelijken met wandeling in een doolhof waarin je zelf niet ziet welke kant je uit moet om naar de uitgang te komen. Door boven de doolhof uit te steken, dus naar jouw situatie te laten kijken vanuit het hoger perspectief op spiritueel niveau, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Zo kun je zelf als wandelaar in het doolhof makkelijker keuzes maken om links of rechts af te slaan en te lopen naar de voor jou best passende uitkomst. Om inzicht en antwoord te krijgen op je vragen, maak ik contact via jouw 'authentieke ik' met je energetisch veld (aura). Bij een reading kan ik gebruik maken van (engelen)orakelkaarten. Zo breng ik ter ondersteuning de inzichten voor je in beeld. 

 

Een reading vindt plaats op basis van de energie en de uitgangspunten op het moment van je reading. Een reading heeft een positieve insteek en richt zich op de best mogelijke optie hoe je kunt omgaan met een situatie.  Wat je met de inzichten, tips en adviezen doet, is natuurlijk aan jezelf. Ieder heeft zo zijn eigen vrije wil en is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt. Dat maakt dat tussentijdse veranderingen en keuzes die je maakt, ertoe kunnen leiden dat er een nieuw levenspad ontstaat. 

 

Een (kaart)reading is er al vanaf 30 minuten en kan op afstand plaatsvinden in de vorm van e-reading of fysiek in mijn praktijkruimte.  Er is al een engelen jaarreading vanaf 1 uur mogelijk, waarin je inzicht krijgt in de 12 eerstvolgende maanden. Als je wenst, kun je ook een uitbreiding vragen van de sessie om extra inzichten en verdieping te ontvangen per maand. In dat geval duurt de sessie 2 uur. 

 

Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® 

 

Ik ben gecertificeerd tot Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® wat betekent dat ik de benodigde workshops en opdrachten vervuld heb en me in alle opzichten bekwaam getoond heeft om met de engelen te werken in het kader van spirituele coaching. Als Gevorderd Praktiserend Engelen Expert® ben ik dan ook in getraind om zuiver en egovrij boodschappen van de engelen door te geven. 

Kijk ook bij reviews naar de ervaring van anderen met een (engelen) kaartreading of lees meer informatie over engelen.