Wat is spirituele healing?

 

Spirituele healing helpt om je weer in balans te komen, doordat de energie van de spirituele wereld helpt jouw zelfhelend vermogen te herstellen. Wellicht dat dat al in één healing is hersteld, het kan ook zijn dat het meerdere healings vraagt. Daarnaast duurt het ook 21 dagen voordat energie is gebalanceerd en je  na die periode verandering kunt opmerken. 

 

Als het zelfhelend vermogen voldoende is hersteld, volgt healing op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau. Healing zorgt ervoor dat energie beter door je energetisch lichaam stroomt. En dit helpt je weer om beter bij eigen essentie te komen en om beter te ervaren wie jij als 'authentieke ik' bent. Healing gaat dus veel verder dan het herstellen van een fysieke, emotionele en/of mentale klacht.

 

Healing als zelfzorg

Om healing te willen ontvangen, hoef je niet ziek te zijn. Healing draagt bij aan energetische zelfzorg. Ik zie zelfzorg als een belangrijk onderdeel van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei. Dat gaat over je bewust te zijn wie jij bent, waar jij behoefte aan hebt en daarnaar te luisteren en te handelen. Soms valt dat niet mee, omdat we leven in een drukke maatschappij waarin zoveel 'moet'. Zelfzorg draagt bij aan je fysieke, emotionele en mentale gezondheid en geeft je beter toegang tot je spirituele gezondheid: je ziel en je authentieke ik. 

 

Wat merk je van een healing? 

Wanneer je healing ontvangt, kun je op dat moment tintelingen, warmte of kou voelen. Echter, dat hoeft niet per sé en ook niet direct tijdens de healing zelf. Sommige mensen merken er niets van of pas na de healing. Maak je geen zorgen, de energie doet z'n werk wel. Bij een healing verwijdert de energie blokkades in het lichaam. Afvalstoffen komen los. Dat maakt dat het nodig is om de eerste twee dagen na de healing veel water te drinken, zodat afvalstoffen ook echt je lichaam kunnen verlaten. 

 

Een spirituele healing is er al in een sessie van 30 minuten en vindt op afstand plaats in de vorm van e-healing.