Over Susanty

 

Geboren in Indonesië en opgegroeid in Nederland kwam voor mij de vraag "wie ben ik?" al vroeg aan de orde. Er anders uit zien dan mijn familie en omgeving maakte dat ik van jongst af aan nieuwsgierig was naar mijn ware ik en roots. In 2008 kwam het tot een ontmoeting met mijn biologische familie. Een bijzonder moment en tegelijkertijd ook het besef dat ik niet Indonesisch ben.

 

Mijn transformatie
In de jaren erna gebeurde er achtereenvolgend veel in mijn privéleven, wat maakte dat ik het gevoel had te moeten 'overleven' in plaats van te  kunnen zijn wie ik authentiek ben. Het waren achter af gezien de "wake up calls" die mij ertoe zette om een proces van persoonlijke ontwikkeling en transformatie in te gaan en de vraag "wie ben ik?" eens echt gaan te beantwoorden. Zo doende ben ik 
(en doe dat nog steeds) diverse trainingen en cursussen voor persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling voor zelfinzicht en bewustzijnsgroei gaan volgen. In dit proces werd voor mij helder dat het mijn missie is om andere mensen te helpen bij hun bewustzijnsgroei en proces van transformatie naar hun authentieke zelf. 

 

Waarom doe ik wat ik doe?
Het doen en laten van mensen heeft altijd mijn interesse gehad. In mijn werkzame leven vertaalt dit zich in het ontwikkelen van mensen en organisaties. I
n mijn privéleven is dat terug zien in een liefde voor het reizen naar landen met authentieke culturen en hun spiritualiteit.

 

Bewustzijnsgroei in organisaties en bij individuen
In mijn vorige werk als trainer/adviseur voor de medezeggenschap zag ik dat bewustzijnsgroei in organisaties steeds meer plek innam; mensen zoeken naar een nieuwe manier van samenwerken, organisatie ontwikkeling en het duurzaam inzetten van medewerkers. In dit werk zag ik dat er onder het oppervlak een grote verschuiving plaatsvindt die neerkomt op het belang van de individuele transformatie en het ontvouwen van het authentieke zelf.

Dit belang maakt dat ik wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei van mensen om mensen te helpen hun authentieke zelf te zijn, zodat zij hun succes en welzijn kunnen vergroten in het (werkzame) leven. Hoe meer groei op het niveau van het individuele bewustzijn, hoe meer het collectieve bewustzijn groeit en we met elkaar een organisatie en een wereld creëren die gekenmerkt wordt door empathie, compassie, wijsheid, verbinding en samenwerking.

 

Mijn achtergrond
Na mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen met specialisatie Arbeid, Management & Organisatie in 2006 heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd. Onder meer de post-HBO opleiding voor individuele coaching & begeleiding,  Talenten en Motivatie Analyse (TMA Methode) en de ontwikkeling tot transformatiecoach. Daarnaast heb ik trainingen gevolgd op het gebied van intuïtieve en spirituele ontwikkeling.

Mijn werk als transformatie- en intuïtief coach doe ik met de kennis en de ervaring in het bedrijfsleven sinds 2006 op het gebied van het trainen en coachen van (groepen) mensen van verschillende organisaties. De individuele coaching vindt plaats in mijn  praktijkruimte in Utrecht. De workshops en trainingen voor groepen vinden op externe locaties plaats.

 

 

Investeren in ontwikkeling
Naast mijn werk blijf ik mezelf ontwikkelen; ik geloof er namelijk in dat ons bewustzijn oneindig ver reikt. Einstein zei het al: Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overalOok het ontwikkelen van mensen en organisaties reikt oneindig ver. Susanty Coaching investeert met individuele leenbedragen in andere vrouwelijke ondernemers in het buitenland via Wakibi microkrediet voor ondernemers, zodat ook zij een mooiere wereld kunnen creëren. 

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Kijk eens bij reviews hoe anderen een sessie hebben ervaren of bij blogs voor meer achtergrondinformatie.

 

Graag tot ziens,
Susanty Nap