Over Susanty

Diverse trainingen en scholingen voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, spirituele healing, (orakel en tarotkaart)reading, mediumschap en engelenwerk hebben mij geholpen om als intuïtief coach aan de slag te zijn. Dat doe ik vanuit mijn praktijkruimte thuis in Utrecht en naast mijn werk in het bedrijfsleven. Voor de coachgesprekken put ik uit mijn werkervaring met het trainen en coachen van (groepen) mensen in verschillende organisaties sinds 2006, de post-HBO opleiding voor individuele coaching & begeleiding en Talenten en Motivatie Analyse (TMA Methode).

 

Ik heb Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd, vanuit mijn interesse in het doen en laten van mensen. In mijn werkzame leven vertaalde die interesse zich in het ontwikkelen van mensen en organisaties. In mijn privéleven is dat terug zien in een liefde voor reizen naar landen met authentieke culturen en spiritualiteit. Gedurende mijn eigen proces van transformatie en bewustzijnsgroei hervond ik mijn eigen spiritualiteit en zielsmissie. Dat heeft zich gemanifesteerd in het coachen en begeleiden van mensen bij hun bewustzijnsgroei/bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

 

In mijn vrije tijd blijf ik me zelf ook ontwikkelen op het vlak van bewustzijn en spiritualiteit. Ik geloof erin dat ons bewustzijn oneindig ver reikt. Einstein zei het al: Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

Het is mijn doel om bij te dragen aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei, zodat je echt in je kracht kunt staan en je succes en welzijn kunt vergroten. Kijk ook eens bij reviews hoe anderen een sessie hebben ervaren of bij blogs voor meer achtergrondinformatie.

Graag tot ziens!
Susanty Nap