Over Susanty

 

Geboren in Indonesië en opgegroeid in Nederland kwam voor mij de vraag "wie ben ik?" al vroeg aan de orde. Er anders uit zien dan mijn familie en omgeving maakte dat ik van jongst af aan nieuwsgierig was naar mijn ware ik en roots. In 2008 kwam het tot een ontmoeting met mijn biologische familie.

 

Hoe het bij mij begon

In de jaren erna gebeurde er achtereenvolgend veel in mijn privéleven, wat maakte dat ik het gevoel had te moeten 'overleven' in plaats van te  kunnen zijn wie ik authentiek ben. Het waren achter af gezien de "wake up calls" die mij ertoe zette om een proces van persoonlijke ontwikkeling en transformatie in te gaan en de vraag "wie ben ik?" eens echt gaan te beantwoorden. Zo doende ben ik (en doe dat nog steeds) diverse trainingen en cursussen voor persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling voor zelfinzicht en bewustzijnsgroei gaan volgen. In dit proces werd voor mij helder dat het mijn missie is om andere mensen te helpen bij hun bewustzijnsgroei en proces van transformatie naar hun authentieke zelf. 

 

Waarom doe ik wat ik doe?
Het doen en laten van mensen heeft altijd mijn interesse gehad. In mijn werkzame leven vertaalt dit zich in het ontwikkelen van mensen en organisaties. I
n mijn privéleven is dat terug zien in een liefde voor het reizen naar landen met authentieke culturen en hun spiritualiteit. De meest indrukwekkende reizen waren voor mij de korte expedities naar de inheemse Korowai op Indonesisch Papua, de Koguis in de Colombiaanse Sierra Nevada en de Tahuanos in de Colombiaanse Amazone. 

 

Bewustzijnsgroei in organisaties en bij individuen
In mijn vorige werk als trainer/adviseur voor de medezeggenschap in het bedrijfsleven zag ik dat bewustzijnsgroei in organisaties steeds meer plek innam. Hoewel voor velen nog onbewust, merkte ik in de gesprekken met medewerkers, managers, HR en directeuren, dat zij allen zoeken naar een nieuwe manier van samenwerken, organisatie ontwikkelen en het duurzaam inzetten van medewerkers. In dit werk zag ik dat er onder het oppervlak een grote verschuiving gaande is, waar nog niet iedereen grip op heeft en waar de bestaande organisatiestructuren te log zijn om mee te bewegen. Met diverse management tools wordt geprobeerd om de organisatie in beweging te krijgen, maar de weerstand lijkt misschien wel even groot als de beoogde verandering. Om organisaties en medewerkers te bewegen naar een nieuw bewustzijn, denk ik dat de individuele transformatie en het ontvouwen van het 'authentieke zelf' een grote bijdrage zullen leveren en van belang zijn voor toekomstbestendige organisaties. 

 

Dit belang maakt dat ik wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsgroei van mensen om mensen te helpen hun authentieke zelf te zijn, zodat zij hun succes en welzijn kunnen vergroten in het (werkzame) leven. Hoe meer groei op het niveau van het individuele bewustzijn, hoe meer het collectieve bewustzijn groeit en we met elkaar organisaties kunnen creëren die gekenmerkt worden door empathie, compassie, wijsheid, verbinding, voldoening, samenwerking en duurzame resultaten.

 

Mijn achtergrond
In 2007 ben ik afgestudeerd in de Algemene Sociale Wetenschappen met specialisatie Arbeid, Management & Organisatie aan Universiteit Utrecht. Reeds in 2006 was mijn werkzame leven al begonnen als trainer/adviseur.

In de jaren erna heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd,  waaronder de post-HBO opleiding voor individuele coaching & begeleiding,  de Talenten en Motivatie Analyse (TMA Methode) en de ontwikkeling tot transformatiecoach. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van intuïtieve en spirituele ontwikkeling.

Mijn werk als intuïtief transformatiecoach met een nuchtere en zakelijke kijk, doe ik met de kennis en de werkervaring in het bedrijfsleven sinds 2006 op het gebied van het trainen en coachen van (groepen) mensen van diverse organisaties in verschillende sectoren.

De individuele coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Utrecht. De workshops en trainingen voor groepen vinden op externe locaties of in company plaats.

Investeren in ontwikkeling
Naast mijn werk blijf ik mezelf ontwikkelen; ik geloof er namelijk in dat ons bewustzijn oneindig ver reikt. Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Kijk eens bij reviews hoe anderen een sessie hebben ervaren of bekijk de blogs voor meer achtergrondinformatie.

 

Graag tot ziens,
Susanty Nap

 

Contactgegevens: Info@susantycaching.nl
Susanty Coaching is een initiatief van N.A.P. management, is ingeschreven bij KVK onder nummer 77403819 en werkt onder btw-id NL003191112B19.