Hoe zit dat eigenlijk met die (bescherm)engelen?

Iedereen, of eigenlijk iedere ziel, heeft twee beschermengelen bij zich. Zo is er een beschermengel die je begeleidt bij het maken van keuzes en een die je begeleidt bij het omgaan met emoties. Ze geven je troost, kracht en richting die jouw ziel op wil. Soms is de richting van je ziel anders dan wat je als mens besloten hebt te doen in je leven, in relaties, in je werk of anderszins.

 

Als mens heb je namelijk een vrije wil. Echter, soms wijkt die vrije wil af van wat je ziel voor ogen heeft om te doen in je leven. Dat kun je merken bijvoorbeeld als zaken stroef verlopen en niet van een leiend dakje gaan. Soms zo erg, dat alles lijkt in te storten, zoals een relatie die eindigt of het verliezen van je baan (of alles tegelijk). Dit zijn ook wel signalen, de wake up calls, die je kunnen aanzetten tot het weer in contact komen met je ziel en je authentieke ik. Zit je eenmaal op het levenspad dat jouw ziel voor je heeft uitgestippeld, dan zul je merken dat dingen gemakkelijker gaan en je meer welzijn en overvloed kunt ervaren. Luister daarom altijd naar wat je hart je ingeeft te doen, want is de zetel van je ziel. 

 

De beschermengelen en de aartsengelen zijn letterlijk wezens van een snellere trillingsfrequentie die onze zielsenergie begeleiden bij ons leven op aarde. Om ze voor mensen tot de verbeelding te laten spreken (want mensen vinden het prettig om iets tastbaars waar te nemen) zie je ze tegenwoordig  zoals ze door kunstenaars gedurende de Renaissance werden afgebeeld: kleine mensen met vleugels. Dit is dan ook wel het bekende beeld wanneer we over engelen spreken, maar misschien niet voor iedereen aansprekend. Omdat ze alleen maar energie zijn, bewustzijn zijn, is het lastig voor mensen om uit te leggen wat engelen dan wel zijn, laat staan er een beeld van kunnen krijgen. Bij een engelenreading lees ik dus  de energie van de beschermengelen en/of aartsengelen die bij je aanwezig.  Net als bij een 'gewone' reading kun je terecht met alle (levens)vragen.  Bij een engelenreading maak ik gebruik van de energie van de Bron en de ondersteuning van de engelen.