Wat anderen over Susanty Coaching zeggen

 

"In mijn ondernemerschap had ik het gevoel dat ik heel erg mijzelf was kwijtgeraakt en vond ik het lastig zelf te bepalen wat nou écht bij mij past. Ik voelde dat ik veel meer uit mijzelf als persoon én ondernemer kon halen maar ik liep enorm rondjes in mijn eigen hoofd.

Ik ben iemand die ontzettend analytisch is ingesteld. Als coach is dat een kwaliteit die goed van pas komt. Maar als het aankomt op jezelf coachen, is het toch fijn om een spiegel geboden te krijgen.

Ik was al bekend met verschillende vormen van therapie en coaching maar ik was bewust op zoek naar iemand die mij kon helpen een laag voorbij mijn bewuste denken te gaan. Om met mij aan de slag te gaan met de onbewuste blokkades.

Daarom besloot ik om de transformatietraining Lichter Leven bij Susanty te starten. Susanty weet in haar coaching het spirituele heel aards te maken. Ik voelde mij vanaf het eerste contact met Susanty op mijn gemak. Tijdens het online traject zijn er zoveel kwartjes gevallen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Ik durf nu te stellen dat ik weer in balans ben met mijzelf en ik heb de tools in handen om, op momenten dat ik die balans even kwijt ben, mijzelf weer te herpakken." 

- vrouw, 35 jaar ondernemer - 


"Door puur toeval, of eigenlijk geluk, kwam Susanty op mijn pad. Ik heb bij Susanty een transformatie coaching ondergaan in haar praktijk met een follow-up via videobellen. Sereen en geaard als Susanty is, is zij werkelijk een bijzonder iemand waar je je direct op je gemak bij voelt.

Daarnaast, heb je met haar achtergrond in gedrag & de sociale wetenschappen en kennis van spiritualiteit, beide werelden bij elkaar. Zo wist ze de juiste vragen te stellen en de meest effectieve oefeningen bij mij te doen waardoor ik bij een kern kwam waar ik altijd bewust van was maar nooit wist hoe ik daar kon komen.

Dankzij deze transformatieve coaching is mijn leven van koers veranderd en ik sta aan het roer. Susanty is een absolute aanrader!" 

- Nazila Ahmadie, 28 jaar - 


"Wat ik zo mooi en waardevol heb ervaren aan Susanty als coach bij de online en offline sessies van de transformatietraining Lichter Leven, is dat Susanty heel rustig observeert, volledig aanwezig voor mij was, haar sterke analytisch vermogen heel mooi combineert met haar intuïtie en heel duidelijk en liefdevol kan spiegelen. Op en top integer! Ik ben Susanty erg dankbaar voor haar rust en liefdevolle aanwezigheid in mijn huidige ontwikkelproces. Ik voelde me volledig geaccepteerd, veilig, gehoord en gezien.

Het grote besef wat ik uit dit traject heb mogen halen, is dat dankzij alle opdrachten en kennis nieuwe inzichten zijn gekomen, het geheel in beweging is gekomen en ik daarmee een nieuw pad ben ingeslagen, waarin ik steeds meer vanuit mijn hart mijn passies herken en er ook naartoe beweeg." 

- Elise Zoeteweij, 45 jaar -