Wat anderen over Susanty Coaching zeggen

 

"In mijn ondernemerschap had ik het gevoel dat ik heel erg mijzelf was kwijtgeraakt en vond ik het lastig zelf te bepalen wat nou écht bij mij past. Ik voelde dat ik veel meer uit mijzelf als persoon én ondernemer kon halen maar ik liep enorm rondjes in mijn eigen hoofd.

Ik ben iemand die ontzettend analytisch is ingesteld. Als coach is dat een kwaliteit die goed van pas komt. Maar als het aankomt op jezelf coachen, is het toch fijn om een spiegel geboden te krijgen.

Ik was al bekend met verschillende vormen van therapie en coaching maar ik was bewust op zoek naar iemand die mij kon helpen een laag voorbij mijn bewuste denken te gaan. Om met mij aan de slag te gaan met de onbewuste blokkades.

Daarom besloot ik om de transformatietraining Lichter Leven bij Susanty te starten. Susanty weet in haar coaching het spirituele heel aards te maken. Ik voelde mij vanaf het eerste contact met Susanty op mijn gemak. Tijdens het online traject zijn er zoveel kwartjes gevallen en heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Ik durf nu te stellen dat ik weer in balans ben met mijzelf en ik heb de tools in handen om, op momenten dat ik die balans even kwijt ben, mijzelf weer te herpakken." 

- Lian Angelino, loopbaancoach - 

 


"Door puur toeval, of eigenlijk geluk, kwam Susanty op mijn pad. Ik heb bij Susanty een transformatie coaching ondergaan in haar praktijk met een follow-up via videobellen. Sereen en geaard als Susanty is, is zij werkelijk een bijzonder iemand waar je je direct op je gemak bij voelt.

Daarnaast, heb je met haar achtergrond in gedrag & de sociale wetenschappen en kennis van spiritualiteit, beide werelden bij elkaar. Zo wist ze de juiste vragen te stellen en de meest effectieve oefeningen bij mij te doen waardoor ik bij een kern kwam waar ik altijd bewust van was maar nooit wist hoe ik daar kon komen.

Dankzij deze transformatieve coaching is mijn leven van koers veranderd en ik sta aan het roer. Susanty is een absolute aanrader!" 

- Nazila Ahmadie, 28 jaar - 

 


"Wat ik zo mooi en waardevol heb ervaren aan Susanty als coach bij de online en offline sessies van de transformatietraining Lichter Leven, is dat Susanty heel rustig observeert, volledig aanwezig voor mij was, haar sterke analytisch vermogen heel mooi combineert met haar intuïtie en heel duidelijk en liefdevol kan spiegelen. Op en top integer! Ik ben Susanty erg dankbaar voor haar rust en liefdevolle aanwezigheid in mijn huidige ontwikkelproces. Ik voelde me volledig geaccepteerd, veilig, gehoord en gezien.

Het grote besef wat ik uit dit traject heb mogen halen, is dat dankzij alle opdrachten en kennis nieuwe inzichten zijn gekomen, het geheel in beweging is gekomen en ik daarmee een nieuw pad ben ingeslagen, waarin ik steeds meer vanuit mijn hart mijn passies herken en er ook naartoe beweeg." 

- Elise Zoeteweij, 45 jaar -

 


"De drie Soul Body Fusion® sessies door Susanty hebben mij enorm verrijkt aan innerlijke inzichten en de bevestiging dat het door mij gekozen pad de juiste is. Elke Soul Body Fusion® sessie kent weliswaar een zelfde patroon, maar de uitwerking is per sessie verrassend, mooi en vol diepgang.

De subtiele begeleiding van Susanty heb ik als zeer fijn en veilig ervaren. Zij biedt veel veiligheid, rust en weet op welk moment zij het proces, vooral in stilte maar energetisch voelbaar, diepgang kan geven. Susanty weet wat zij doet. Dit is niet alleen te danken aan haar kennis van de materie, maar zeker ook aan haar bijzonder intuïtieve vermogen. Ik kan Susanty én Soul Body Fusion® zeer zeker aanbevelen."

- Man, 50 jaar - 

 


"Ik heb een Akasha reading en healing sessie bij Susanty geboekt, omdat ik mijn hele leven al worstel met een hardnekkig terugkerend patroon. Ondanks mijn intelligentie, zelfreflectie en discipline is het mij niet gelukt om dit patroon te doorbreken. 

Via de Akasha reading en healing sessie heb ik inzichten en healing ontvangen. De informatie die ik kreeg als antwoord op mijn vragen, was herkenbaar en heeft mij diep geraakt en ontroerd. De inzichten en de healing hebben mij rust, vrede, lichtheid en ontspanning gegeven en ik verwacht dat dit patroon hiermee voor eens en altijd doorbroken is zodat ik eindelijk in vreugde, vrede en overvloed kan leven. 

Ik heb Susanty ervaren als een kundige, kalme, wijze, getalenteerde, integere therapeut die feilloos aanvoelt wat de cliënt nodig heeft en de informatie weet te vatten die nodig is om de hulpvraag te beantwoorden en op te lossen. Dankzij haar werkervaring in het bedrijfsleven is ze als therapeut ook intelligent, analytisch, gestructureerd, welbespraakt, helder, nuchter, doelgericht en elegant." 

- Vrouw, 34 jaar - 

 


"Ik heb bij Susanty een engelen healing sessie gedaan. Ik heb dit als zeer prettig en helend ervaren. De ruimte waarin de healing plaatsvond, had een rustgevend effect op mij. Ook vond ik het fijn dat Susanty rustig en helder uitleg gaf over haar aanpak.

Tijdens de healing heb ik veel bijzondere ervaringen opgedaan. De meest bijzondere ervaring dat een intens effect op mij heeft gehad en waarvan ik de uitwerking nog steeds kan voelen, is het beeld van een Keltisch schild. Susanty kon dit beeld goed duiden, waardoor het meer betekenis voor mij kreeg en deze ervaring nog steeds ondersteunend voor mij is." 
- Man, 49 jaar -

 


"Ik heb bij Susanty eerst een engelen kaartreading gedaan. Een aantal maanden later voelde ik de behoefte om nog eens voor een reading naar Susanty te gaan, maar dan zonder kaarten. Op basis van de eerste sessie merkte ik dat Susanty eigenlijk niet eens de kaarten nodig had om inzichten door te geven. Ik vond een reading zonder kaarten het fijnst, omdat we dan echt in gesprek waren en de inzichten van de engelen op een natuurlijke manier onderdeel werden van het gesprek. Susanty kwam warm en open over. Ik voelde me gezien en vertrouwd, ze vulde niets voor me in, maar liet me juist nadenken om zelf naar een einddoel toe te werken."

- Man, 62 jaar -

 


"Ik wist eerst nog niet zo goed mijn vraag, totdat die er gewoon was. We zijn rustig de vraag gaan onderzoeken en toen zijn we met de engelen kaartreading begonnen. Susanty haar rustige en warme uitleg vond ik verhelderend, openbarend en duidelijk. Ik voelde mij serieus genomen in mijn vraag en ben met het antwoord onbewust meer aan de slag gegaan dan ik had kunnen denken".
- Vrouw, 35 jaar -