Wat anderen over Susanty Coaching zeggen

 

"De drie Soul Body Fusion® sessies door Susanty hebben mij enorm verrijkt aan innerlijke inzichten en de bevestiging dat het door mij gekozen pad de juiste is. Elke Soul Body Fusion® sessie kent weliswaar een zelfde patroon, maar de uitwerking is per sessie verrassend, mooi en vol diepgang.

De subtiele begeleiding van Susanty heb ik als zeer fijn en veilig ervaren. Zij biedt veel veiligheid, rust en weet op welk moment zij het proces, vooral in stilte maar energetisch voelbaar, diepgang kan geven. Susanty weet wat zij doet. Dit is niet alleen te danken aan haar kennis van de materie, maar zeker ook aan haar bijzonder intuïtieve vermogen. Ik kan Susanty én Soul Body Fusion® zeer zeker aanbevelen."

- Man, 50 jaar - 


"Ik heb een Akasha reading en healing sessie bij Susanty geboekt, omdat ik mijn hele leven al worstel met een hardnekkig terugkerend patroon. Ondanks mijn intelligentie, zelfreflectie en discipline is het mij niet gelukt om dit patroon te doorbreken. 

Via de Akasha reading en healing sessie heb ik inzichten en healing ontvangen. De informatie die ik kreeg als antwoord op mijn vragen, was herkenbaar en heeft mij diep geraakt en ontroerd. De inzichten en de healing hebben mij rust, vrede, lichtheid en ontspanning gegeven en ik verwacht dat dit patroon hiermee voor eens en altijd doorbroken is zodat ik eindelijk in vreugde, vrede en overvloed kan leven. 

Ik heb Susanty ervaren als een kundige, kalme, wijze, getalenteerde, integere therapeut die feilloos aanvoelt wat de cliënt nodig heeft en de informatie weet te vatten die nodig is om de hulpvraag te beantwoorden en op te lossen. Dankzij haar werkervaring in het bedrijfsleven is ze als therapeut ook intelligent, analytisch, gestructureerd, welbespraakt, helder, nuchter, doelgericht en elegant." 

- Vrouw, 34 jaar - 


"Ik heb bij Susanty een engelen healing sessie gedaan. Ik heb dit als zeer prettig en helend ervaren. De ruimte waarin de healing plaatsvond, had een rustgevend effect op mij. Ook vond ik het fijn dat Susanty rustig en helder uitleg gaf over haar aanpak.

Tijdens de healing heb ik veel bijzondere ervaringen opgedaan. De meest bijzondere ervaring dat een intens effect op mij heeft gehad en waarvan ik de uitwerking nog steeds kan voelen, is het beeld van een Keltisch schild. Susanty kon dit beeld goed duiden, waardoor het meer betekenis voor mij kreeg en deze ervaring nog steeds ondersteunend voor mij is." 
- Man, 49 jaar -


"Ik heb bij Susanty eerst een engelen kaartreading gedaan. Een aantal maanden later voelde ik de behoefte om nog eens voor een reading naar Susanty te gaan, maar dan zonder kaarten. Op basis van de eerste sessie merkte ik dat Susanty eigenlijk niet eens de kaarten nodig had om inzichten door te geven. Ik vond een reading zonder kaarten het fijnst, omdat we dan echt in gesprek waren en de inzichten van de engelen op een natuurlijke manier onderdeel werden van het gesprek. Susanty kwam warm en open over. Ik voelde me gezien en vertrouwd, ze vulde niets voor me in, maar liet me juist nadenken om zelf naar een einddoel toe te werken."

- Man, 62 jaar -


"Ik wist eerst nog niet zo goed mijn vraag, totdat die er gewoon was. We zijn rustig de vraag gaan onderzoeken en toen zijn we met de engelen kaartreading begonnen. Susanty haar rustige en warme uitleg vond ik verhelderend, openbarend en duidelijk. Ik voelde mij serieus genomen in mijn vraag en ben met het antwoord onbewust meer aan de slag gegaan dan ik had kunnen denken".
- Vrouw, 35 jaar -