Labyrint coaching

 

Een Labyrint is circulerend patroon wat één weg naar binnen kent naar een centraal punt. Hetzelfde pad dat je ingaat, bewandel je ook weer naar buiten. Daarom kun je in een Labyrint niet verdwalen. Met één ingang, geen zijpaden, lange muren en een meanderend patroon helpt het labyrint je om je te verbinden met je intuïtie en je daaraan over te geven. Een Labyrint wandeling is een reis naar binnen toe. In verbinding met je Authentieke Zelf ontvang je de wijsheid van je essentie. Het Labyrint helpt je om je te verbinden met het grotere bewustzijnsveld van Levenskracht dat erin verborgen ligt.

 

Mystiek veld van oude wijsheid

Labyrinten zijn krachtige spirituele velden die al duizenden jaren oud zijn. Ze zijn over de hele wereld gevonden. Het tot nu toe oudste Labyrint wordt geschat op 3.200 jaar voor Christus. Het labyrint is een universeel krachtig mystiek symbool voor de vrouwelijke energie van Moeder Natuur. Je herkent in het labyrint de spiraal- en geometrische vormen, waaruit de natuur is opgebouwd. Denk aan een vingerafdruk, de jaarringen van een boom, een zonnebloem, een slakkenhuis en zelfs de kosmisch grote Melkweg. 

 

Wandelen in het Labyrint

Wandelen in het Labyrint is een heel oude en authentieke manier om je te verbinden met de oude wijsheid in jezelf en met de wijsheid van het grote veld waar we van Nature deel uit maken. Een wandeling ondersteunt je onder andere bij:

  • Het ervaren van de mystieke verbinding van het leven
  • Het onbewuste bewust te maken, zoals bij schaduwwerk
  • Jezelf te verbinden met je authentieke zelf en met je innerlijke wijsheid voor inzicht op kleine en grote levensvragen
  • Het inzicht krijgen in te transformeren pijnstukken en blokkades 
  • Het vinden van innerlijke rust door je te verbinden met je lichaamsbewustzijn en uit je hoofd te komen
  • Belangrijke (overgangs)momenten in je leven die je doen verlangen naar reflectie en bezinning,
    zoals een verjaardag, verhuizing of nieuwjaar.

Labyrint als ceremonie

Iedere wandeling is een bijzonder moment, waarop je je afstemt op het Hogere. Susanty begeleidt wandelaars in de vorm van individuele  ceremonies. Vanuit haar ervaring met de mystieke verbinding biedt zij je een veilige bedding, waarin je in de gelegenheid bent om de op dat moment voor jouw nodige inzichten te ontvangen.

Interesse in een wandeling?

Heb je interesse in een wandeling in het Labyrint of wil je er meer over weten, neem gerust gratis en vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.