Aquarius Angels® Akasha reading & healing

 

De Akasha kun je zien als een grote bibliotheek waarin van alle zielen informatie is opgeslagen vanaf hun eerste incarnatie vanuit de Bron. Voor iedere ziel is er een boek. In ieder boek staat niet alleen informatie over de ziel uit dit én vorige levens, ook vind je er informatie over de ziel tússen levens in, over het heden en over alle toekomstmogelijkheden. In een Akasha reading & healing kun je dan ook terecht voor alle vragen, maar zeer specifiek voor vragen over je persoonlijke ontwikkeling.

 

Met inzicht in jouw persoonlijke 'boek', krijg je antwoord krijgen op je vragen. De antwoorden daarop komen uit de Kronieken en worden via de Aquarius Angels® doorgegeven. Deze antwoorden zijn direct helend en worden met energiewerk van de Aquarius Angels® ondersteund.

 

Karma

Wanneer in de sessie blijkt dat je last hebt van een bepaalde levensles uit het verleden en dat deze je in het dagelijks leven belemmert op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau, is er sprake van karma. Karma kan op verschillende manieren zijn ontstaan:

  • Levenslessen uit vorige levens
  • Familiekarma
  • Andere dimensies of vanwege je zielsafkomst
  • Entiteiten van lage trillingsfrequenties

 

Het is mogelijk om een karmische les in je levenscontract aan te passen. Als na beantwoording van je vragen blijkt dat het wenselijk is om een aanpassing te doen, zullen we daar gelijk mee aan de slag gaan. Tenslotte ontvang je ter afronding van de sessie een healing.

 

Kijk ook bij reviews naar de ervaring van anderen met de Akasha reading & healing.